Akustiikkasuunnittelijawww.zenner.fi

Viimeinen hakupäivä:

Solwers on rakennetun ympäristön konsultointia tekevä konserni, johon kuuluu 15 yritystä, joista 2 sijaitsee Ruotsissa. Konsernin palveluksessa on yli 250 ammattilaista. Liikevaihtomme on noin 30 miljoonaa euroa. Konserni kasvaa koko ajan yritysostojen ja orgaanisen kasvun kautta. Solwers-yhtiöt toimivat itsenäisinä yrityksinä vaalien maan parasta erikoisosaamista ja sitä kulttuuria, joka on tehnyt niistä oman alansa huippuja. Vannomme pienten työyhteisöjen nimeen, joissa asiantuntijat pääsevät kehittämään omaa osaamistaan ja keskittymään siihen, mistä nauttivat.

Insinööritoimisto W. Zenner Oy on vuonna 1972 perustettu akustiikan ja LVI-alan yritys. Vuoden 2019 alusta alkaen Zenner Oy on ollut osa Solwers Oyj -konsernia. Teemme asiakkaillemme kokonaisvaltaista LVIA-suunnittelua, talotekniikan erikoissuunnittelua, akustiikkasuunnittelua sekä monipuolisia kenttä- ja laboratoriomittauksia. Modernit toimitilamme sijaitsevat Pitäjänmäellä. Akustiikan kenttä- ja laboratoriomittauksemme sekä LVI-tekniset laboratoriomittauksemme ovat akkreditoituja FINASin toimesta (akkreditointitunnus T276).

Tutustu meihin osoitteessa www.solwers.fi ja www.zenner.fi.

Haemme nyt Zennerille vakituiseen työsuhteeseen

AKUSTIIKKASUUNNITTELIJAA

Oletko sinä uusi akustiikkasuunnittelijamme? Onko sinulla halu kehittää itseäsi ja myös yrityksemme palveluita? Tule meille osaksi asiantuntijatiimiä! Haemme AKU-suunnittelijoita, jotka palavat halusta päästä ratkomaan haasteita sekä haluavat toimia huippuasiantuntijoiden joukossa kehittämässä asiantuntijuuttamme ja palveluitamme. Solwers / Zenner Oy:llä työskentelet monipuolisissa rakentamisen hankkeissa.

Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin.

Työnkuva sisältää akustiikkasuunnittelua, akustiikan sekä LVI-alan laboratorio- ja kenttämittauksia, laskentaa ja mallinnusta sekä raporttien laadintaa. Tehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia. Käytössämme on kaksi mittaus- ja testauslaboratoriota, joista toinen otettiin käyttöön syyskuussa 2019. Laboratoriossa suoritetaan kattavasti erilaisten koneiden, laitteiden ja rakennustuotteiden akustisia, virtaus-, lämpö- ja sähköteknisiä mittauksia. Lisäksi suoritamme kentällä vastaavia mittauksia.

Toivomme sinulta

Haemme palvelukseemme akustiikan diplomi-insinööriä tai opintojen loppusuoralla olevaa akustiikan diplomi-insinööriopiskelijaa joukkoomme. Tehtävä edellyttää hyvää yhteistyökykyä, fysiikan ja matematiikan osaamista, fysikaalisten ilmiöiden ymmärtämistä sekä halua oppia ja opiskella uutta. Mittaustekniikan tuntemus sekä työkokemus akustiikan, mittaustekniikan tai LVI-tekniikan alalta katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii erinomaista suomenkielentaitoa. Englannin- ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksesi. Sinulla on ajantasaiset tietotekniset valmiudet ja kyky omaksua uudet ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät nopeasti.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä matkustusvalmiutta. Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön sekä ongelmanratkaisukykyä. Omaksut nopeasti uusia asioita ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä. Teet tarkkaa työtä ja haluat aktiivisesti kehittää omaa ammattitaitoasi. Asenteesi työntekoon on reipas ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen ote työhösi sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle

Meillä tekemisesi näkyy konkreettisesti ja pääset kokemaan, miltä tuntuu olla mukana kirjoittamassa kasvutarinaa.

Pääset monipuoliselle ja haasteelliselle tehtäväkentälle nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan pariin. Saat käyttöösi nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä urallasi organisaatiossamme. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi säännöllisillä koulutuksilla.

Tarjoamme myös hyvän koulutuksen, työvälineet, osaamista vastaavan palkan sekä työterveyshuollon. Modernit toimitilamme sijaitsevat Pitäjänmäellä hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Työntekijänämme sinun on myös mahdollista käyttää toimistorakennuksessamme sijaitsevaa kuntosalia ja uima-allasta. Tiimimme on nuorekas ja mukava, ja aina valmiina auttamaan.

Odotamme jo kovalla innolla uutta jäsentä tiimiimme, joten täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Tervetuloa mukaan iloiseen työyhteisöömme!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.11.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi (kirjoita viestin aihekenttään: Akustiikkasuunnittelija). Lisätietoja tehtävästä antaa Insinööritoimisto W. Zenner Oy:n Toimitusjohtaja, Laila Zenner, laila.zenner@zenner.fi, puh 09-477 8370.