Johtava rakennesuunnittelijapolyplan.fi/

Viimeinen hakupäivä:


Polyplan Oy Ab
on perustettu vuonna 1969. Päätoimiala on arkkitehti- ja rakennesuunnittelu sekä projektinjohtotehtävät. Asiakaskunta koostuu niin yksityisensektorin kuin julkisensektorinkin asiakkaista ja projektit toteutetaan sekä kotimaassa että ulkomailla. Polyplanin toimipiste sijaitsee Vaasassa ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 1 Meur.

Polyplan on osa Solwers-konsernia. Konsernin liikevaihto on 25Meuroa ja se työllistää yli 200 alan ammattilaista. Kasvuvauhti on kova.

Nyt haemme Polyplanin kasvavaan joukkoon

JOHTAVA RAKENNESUUNNITTELIJA

Oletko sinä aloitekykyinen ja hyvät sosiaaliset taidot omaavaa rakennesuunnittelun ammattilainen?

Tehtäviisi tulee kuulumaan rakennesuunnitteluryhmän vetäminen ja kehittäminen sekä töiden suunnittelu ja johtaminen. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa sekä kumppaniverkoston kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (RI AMK/RI/DI) ja useamman vuoden työkokemus sekä uudis- että korjausrakennesuunnittelun tehtävistä. Hallitset eri materiaalit, kuten teräs-, betoni- ja puurakenteet. Sinulla on halukkuutta ottaa esimies- ja asiakasvastuuta tiimissä. Kokemus eri mitoitus- ja laskentaohjelmista sekä FISE pätevyys on sinulle eduksi.

Arvostamme yhteistyökykyäsi samoin kuin kykyäsi hahmottaa kokonaisuuksia ilman että yksityiskohdat jäävät huomiotta. Jos haluat tehdä mielenkiintoisia hankkeita ja olla osa edelläkävijä organisaatiota, jossa kehittymistäsi tuetaan ja sinulle annetaan vapautta sekä vastuuta, on tämä juuri sinun paikkasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä. Liittymällä kasvavaan joukkoon rakennusalan todellisia ammattilaisia otat ison harppauksen myös oman kehittymiseesi. Tarjoamme kilpailukykyisen ja kannustavan palkkamallin sekä hyvät työsuhde-edut. Polyplanilla voit tehdä etätyötä, eli asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä.

Liity mukaan rakentamaan Polyplanin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski, 050 3065587 taituija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/ ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 2.6.2019.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.