Taloushallinnon asiantuntijawww.accado.fi

Viimeinen hakupäivä:

Solwers on rakennetun ympäristön konsultointia tekevä konserni, johon kuuluu 17 yritystä. Konsernin palveluksessa on yli 250 ammattilaista. Liikevaihtomme on noin 30 miljoonaa euroa. Konserni kasvaa koko ajan yritysostojen ja orgaanisen kasvun kautta. Solwers-yhtiöt toimivat itsenäisinä yrityksinä vaalien maan parasta erikoisosaamista ja sitä kulttuuria, joka on tehnyt niistä oman alansa huippuja. Vannomme pienten työyhteisöjen nimeen, joissa asiantuntijat pääsevät kehittämään omaa osaamistaan ja keskittymään siihen, mistä nauttivat.

Oy Accado Ab on osa Solwers-konsernia ja on perustettu vuonna 2010. Accado on uuden sukupolven tilitoimisto ja taloudenhallinnan kumppani, joka kulkee digitalisoituvan taloushallinnon eturintamassa. Accadon asiakkaana voit olla varma, että tekeminen organisoidaan tehokkaasti parhaita työkaluja ja työmenetelmiä hyödyntäen. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Niittykummussa, Niittykummun metroaseman läheisyydessä.

Tutustu meihin osoitteessa www.solwers.fi ja www.accado.fi.

Haemme nyt Accadolle vakituiseen työsuhteeseen

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Vastaat sinulle nimettyjen konserniyhtiöiden kirjanpidoista tilinpäätöksineen ja osallistut työssäsi aktiivisesti prosessien sekä raportoinnin kehitystyöhön. Toimit asiakkaiden suuntaan asiantuntijaroolissa heidän liiketoiminnan kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Työpäiviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito eri sidosryhmien välillä.

Toivomme sinulta

  • Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva taloushallinnon koulutus (vähintään tradenomin tutkinto) ja vähintään 3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sähköisessä ympäristössä
  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja Lemonsoft-ohjelman osaamisen katsomme sinulle eduksi
  • Mahdollinen kokemus konsernilaskennasta ja/IFRS:stä katsotaan eduksi
  • Omaksut nopeasti uusia asioita ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä
  • Teet tarkkaa työtä ja haluat aktiivisesti kehittää omaa ammattitaitoasi
  • Asenteesi työntekoon on reipas sekä oma-aloitteinen. Sinulla on asiakaspalveluhenkinen ote työhösi sekä hyvät tiimityöskentelytaidot
  • Tehtävä vaatii erinomaista suomenkielentaitoa

Tarjoamme sinulle

Meillä tekemisesi näkyy konkreettisesti ja pääset kokemaan, miltä tuntuu olla mukana kirjoittamassa kasvutarinaa. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen, mukavat työkaverit ja kattavia työsuhde-etuja. Asiakaskuntamme koostuu pitkäaikaisista, ihanista asiakkaista ja pystymme pitkälti hoitamaan työmme normaalin toimistoajan puitteissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.9.2019 mennessä sähköpostitse Solwers-konsernin HRD Business Partnerille osoitteeseen nina.nikander@solwers.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Accadon toimitusjohtaja Pekka Laulajainen, pekka.laulajainen@accado.fi.