Palvelut

Solwers-yhtiöt ovat erikoistuneet arkkitehtuurin, teknisen konsultoinnin, sähkö- ja automaatioratkaisujen suunnittelun, ympäristövaikutusten valvonnan, projektijohtamisen, kiertotalouden sekä digitaalisten ratkaisujen tarjoamiseen.

Konsernin asiakkaat ovat julkisia organisaatioita ja yksityisiä yrityksiä Suomessa ja Ruotsissa. Solwersin tyypillisiin julkisen sektorin toimeksiantoihin kuuluvat monipuoliset rakennetun ympäristön suunnittelu- ja projektinjohtopalvelut. Rakennusalalla Solwers tarjoaa niin julkisille kuin yksityisille asiakkaille arkkitehtuuri-, rakenne- ja talotekniikan suunnittelupalveluja.

Julkiselle ja yksityiselle sektorille tarjottavia digitaalisia palveluita ovat muun muassa värähtely- ja riskianalyysipalvelut,
digitaalisten alustojen tarjoaminen kolmansille osapuolille, IoT-ratkaisut sekä taloushallinnon palvelut.
Ratkaisut ovat laajalti skaalautuvia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Esimerkki digitaalisesta palvelusta on kallioteknologian EMO-kaukovalvonta-alusta (Environment Monitoring System), jossa kaikki data on avoimesti verkossa projektin osapuolten saatavilla.

Kiertotalous on kasvava trendi sekä tulevaisuuden talouden ja yhteiskunnan perusta. Solwersin uudessa kiertotalouskorttelikonseptissa vanhoja esikaupunkikortteleita muutetaan nykyaikaisiksi ja kestäviksi toimistotiloiksi ja asunnoiksi.

Konserni palvelee asiakkaitaan omilla nimillään toimivien tytäryhtiöidensä kautta. Allaolevasta valikosta pääsee konserniyhtiöiden verkkosivuille, joilta löytyy lisätietoa ja tarkemmat kuvaukset palveluista sekä referenssejä.

Toimialamme

Arkkitehtuuri

Luomme yksilölliset ratkaisut ja kestävät ideat kaupunkikuvan merkkikohteisiin, asuin- ja liikerakennuksiin, rakennusten peruskorjauksiin ja sisustukseen.

Infrastruktuuri

Tuemme elinympäristöjen rakentajia luotettavilla mittauksilla, suunnitelmilla ja laadunvalvonnalla silta-, väylä-, ympäristö- ja kalliorakennuskohteissa.

Rakennesuunnittelu

Teemme uudisrakennusten ja korjauskohteiden rakennesuunnittelua sekä laadimme kuntotutkimukset ja -kartoitukset.

LVI

Suunnittelemme LVI-järjestelmiä vaativiin uudis- ja saneerauskohteisiin ja teemme akustista suunnittelua julkisiin tiloihin, työpaikoille ja asuintaloihin. Tarjoamme myös passiivitaloratkaisut sekä määrä- ja kustannuslaskentapalvelut.

Projektijohto

Johdamme ja valvomme julkisten ja yksityisten toteuttajien rakentamishankkeita ja teemme ympäristöselvitykset ja tarkastukset.

Ympäristövalvonta

Mittaamme, katselmoimme ja valvomme rakennetun ympäristön tärinävaikutuksia louhinta- ja maanrakennuskohteissa.

Sähkö- ja automaatiotekniikka

Tarjoamme sähkö- ja automaatioratkaisujen suunnittelua julkisille ja yksityisille toimijoille.

Digitaaliset palvelut

Tuotamme turvallisuutta ja kilpailukykyä iot-sovelluksilla ja työmaiden digitalisoinnilla rakennusteollisuuden päätoteuttajille.

Taloushallintapalvelut

Huolehdimme asiakasyritystemme talous-, palkka- ja HR-hallinnosta palveluin ja sovelluksin sekä tuemme liiketoiminnan kehittämisessä.

Yhtiömme

  • Maa

  • Palvelumme

Vieritä ylös