Algoritmiavusteinen suunnittelu, Diplomityöpaikkoja

Algoritmiavusteinen suunnittelu, Diplomityöpaikkoja

Yritys: Pontek

 

Etsimme nousevia kykyjä oppimaan ja kehittämään ALGORITMIAVUSTEISTA SUUNNITTELUA.
Oletko kiinnostunut algoritmiavusteisesta rakenteiden analysoinnista tai tietomallinnuksesta? Algoritmeja hyödyntävät parametriset suunnittelutyökalut ovat tulevaisuus. Rakenne- ja tietomallien parametrisointi mahdollistaa vaikeiden geometrioiden kuvaamisen aiempaa helpommin ja mallien joustavan muuntelun eri kohteisiin. Mekaaninen laskenta- ja mallinnustyö on mahdollista automatisoida ja suorittaa murto-osassa manuaaliseen työtapaan verrattuna.

Perinteikäs Insinööritoimisto Pontek etsii 1-2 diplomityöntekijää kehittämään algoritmiavusteista suunnittelua ja etsimään sovelluksia sillan- ja talonrakennushankkeisiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä nykyaikaisilla työkaluilla kokeneiden suunnittelijoiden ohjatessa työtäsi.

Odotamme sinulta, että olet kunnianhimoinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Teknologiat, joista olemme kiinnostuneet ovat mm. Grasshopper, Python, Tekla Structures, SOFiSTiK. Sinulla ei tarvitse olla näistä entuudestaan kokemusta, mutta esimerkiksi ohjelmoinnin perusosaaminen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle diplomityön jälkeen mielenkiintoisia tehtäviä vakaassa tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä. Kehityt yhteistyössä kokeneempien kollegoiden kanssa ja sinulla on koko organisaation tuki. Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan! Lähetäthän myös CV:si ja kopion opintorekisteriotteestasi.
Ilkka Ojala, 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi

pontek.fi