Hankejohtaja, Infrasuunnitteluwww.rockplan.fi/rekrytointi/

Viimeinen hakupäivä:

Rockplan on tunneli- ja kalliorakennuskohteiden suunnitteluun erikoistunut arkkitehti- ja insinööritoimisto. Rockplanin suunnittelukohteita ovat mm. kaupunkien suuret liikenteen ja vesihuollon kalliorakennuskohteet.

Rockplanin asiantuntemus kattaa pää- ja arkkitehtisuunnittelun, geologian, kalliorakennus- ja rakennesuunnittelun ja ympäristöasioiden palvelut. Toimintamme laajentuessa Suomessa ja Ruotsissa haemme:

HANKEJOHTAJAA, INFRASUUNNITTELU

Hankejohtajana johdat asiantuntijaryhmien kokonaisuutta yhdessä projektipäälliköiden kanssa ja osallistut vaativien suunnitteluratkaisujen luomiseen. Neuvottelet asiakkaiden kanssa käynnissä olevien projektien läpiviemisestä sekä tulevista, uusista projekteista.

Edellytämme hakijalta yhteistyökykyä, ymmärrystä kokonaisuuksista, kokemusta suurten infrahankkeiden läpiviemisestä ja kalliorakenteiden (louhinta, lujitus, tiivistys) suunnitteluosaamista. Koulutuksesi voi olla DI tai insinööri; myös vankka käytännön näyttö muulla koulutustaustalla voi tulla kysymykseen. Arvostamme lisäksi kokemusta uusimpien suunnittelumenetelmien hallinnasta.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisia tehtäviä Suomen merkittävimpien tunneli- ja kalliohankkeiden parissa sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Tiedusteluihin vastaa Matti Kalliomäki, puh. 040 735 7788, matti.kalliomaki@rockplan.fi