Innokas nuorempi siltasuunnittelija

Innokas nuorempi siltasuunnittelija

Yritys: Pontek

Etsimme nousevia kykyjä oppimaan siltasuunnittelun HUIPPUAMMATTILAISILTA.

Tervetuloa perehtymään siltasuunnittelun saloihin arvostettuun ja perinteikkääseen insinööritoimistoon. Annamme sinulle heti vastuullisia ja vaativia suunnittelutehtäviä, mutta emme jätä sinua yksin! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneen mentorin työparina ja saat ainutlaatuisen lähtölaukauksen urallesi. Voit perehtyä mielenkiintosi mukaisiin erikoiskysymyksiin, kuten vaativat rakenneanalyysit, jännitettyjen rakenteiden suunnittelu, teräs- ja liittorakenteet tai tietomallit.

Odotamme sinulta, että olet kunnianhimoinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Olet vastavalmistunut DI tai sinulla muutamia vuosia työkokemusta. Voit hakea myös, jos diplomityösi aloittaminen on ajankohtainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä vakaassa tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä. Kehityt yhteistyössä kokeneempien kollegoiden kanssa ja sinulla on koko organisaation tuki. Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan! Lähetäthän myös CV:si ja kopion opintorekisteriotteestasi.
Ilkka Ojala, 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi