Valitse sivu
Nuorempi rakennesuunnittelija

Nuorempi rakennesuunnittelija

Yritys: Polyplan

Vuodesta 1969 alkaen olemme Polyplanilla suorittaneet arkkitehti- ja rakennesuunnittelua sekä hoitaneet projektinjohtotehtäviä. Toimeksiantajiamme ovat vuosien varrella olleet niin yritykset, rakennusliikkeet, teollisuus kuin yksityishenkilötkin aina kaupunkeihin, kuntiin, pankkeihin, liikelaitoksiin, vakuutusyhtiöihin ja valtioon saakka.

Luovuudella ja osaamisella pyrimme luomaan parhaimmat edellytykset rakennushankkeille, jotka täyttävät toimeksiantajamme tavoitteet ja visiot. Yrityksemme kasvaa ja työllistää tällä hetkellä 14 henkilöä.

Etsimme palvelukseemme

nuorta rakennesuunnittelijaa

Tukenasi ovat Solwers verkoston Suomen kokeneimmat rakennesuunnittelijat ja suunnitelmien ulkopuoliset tarkastajat. Koulutamme sinut tehtävään. Jos haluat, järjestämme palkallisen koulutuksen pääkaupunkiseudulla.

Jos myöhemmin haluat vaihtaa työpaikkaa, voit siirtyä toiseen Solwers-yritykseen vanhana työntekijänä.

Katso yritykset: www.solwers.fi

Polyplanilla suunnittelutehtävät ovat pääasiassa talonrakennussunnittelua. Projektimme käsittävät laajasti korjaus- ja muutossuunnittelua sekä uudistuotantosuunnittelua julkiselta ja yksityiseltä sektorilta.

Arvostamme huolellisuutta – edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, aloitteellisuutta, ennakointikykyä ja palveluhenkisyyttä. Katso lisää meistä kotisivultamme polyplan.fi

Lisätietoja työtehtävästä antaa roland.bjorkqvist@polyplan.fi

www.polyplan.fi