Valitse sivu
Rakennesuunnitteluosaston vastaava

Rakennesuunnitteluosaston vastaava

Yritys: Polyplan

Vuodesta 1969 alkaen olemme Polyplanilla suorittaneet arkkitehti- ja rakennesuunnittelua sekä hoitaneet projektinjohtotehtäviä. Toimeksiantajiamme ovat vuosien varrella olleet niin yritykset, rakennusliikkeet, teollisuus kuin yksityishenkilötkin aina kaupunkeihin, kuntiin, pankkeihin, liikelaitoksiin, vakuutusyhtiöihin ja valtioon saakka.

Luovuudella ja osaamisella pyrimme luomaan parhaimmat edellytykset rakennushankkeille, jotka täyttävät toimeksiantajamme tavoitteet ja visiot. Yrityksemme kasvaa ja työllistää tällä hetkellä 14 henkilöä.

Etsimme palvelukseemme kokenutta

rakennesuunnittelijaa

Tehtävänäsi on johtaa kasvavaa 4 henkilön rakennesuunnitteluosastoa. Tukenasi ovat Solwers-verkoston Suomen kokeneimmat rakennesuunnittelijat ja suunnitelmien ulkopuoliset tarkastajat. Saat vapaat kädet kehittää ja kasvattaa rakennepuolta, jotta saamme hyvin toimivan yksikön yritykseemme.

Polyplanilla suunnittelutehtävät ovat pääasiassa talonrakennussunnittelua. Projektimme käsittävät laajasti korjaus- ja muutossuunnittelua sekä uudistuotantosuunnittelua julkiselta ja yksityiseltä sektorilta.

Arvostamme kokemusta ja huolellisuutta – edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, aloitteellisuutta, ennakointikykyä ja palveluhenkisyyttä. Jos tulemme hyvin toimeen, osakkuus yrityksessä on mahdollinen.

Katso lisää meistä kotisivultamme polyplan.fi

Lisätietoja työtehtävästä antaa roland.bjorkqvist@polyplan.fi

www.polyplan.fi