Valitse sivu
Rakennusarkkitehti

Rakennusarkkitehti

Yritys: Polyplan

Vuodesta 1969 alkaen olemme Polyplanilla suorittaneet arkkitehti- ja rakennesuunnittelua sekä hoitaneet projektinjohtotehtäviä. Toimeksiantajiamme ovat vuosien varrella olleet niin yritykset, rakennusliikkeet, teollisuus kuin yksityishenkilötkin aina kaupunkeihin, kuntiin, pankkeihin, liikelaitoksiin, vakuutusyhtiöihin ja valtioon saakka.

Luovuudella ja osaamisella pyrimme luomaan parhaimmat edellytykset rakennushankkeille, jotka täyttävät toimeksiantajamme tavoitteet ja visiot. Yrityksemme kasvaa ja työllistää tällä hetkellä 14 henkilöä.

Etsimme palvelukseemme

rakennusarkkitehtia

Tehtäväkuva räätälöidään kokemuksesi perusteella. Tule käymään, niin näytämme, mitä olemme suunnitelleet ja mitä on tekeillä.

Jos haluat vaihtelua työtehtäviisi, sinulla on mahdollisuus työskennellä muissa Solwers-yrityksissä, lyhyen tai pidemmän aikaa. Työpaikan vaihto vanhana työntekijänä konsernissa on mahdollista. Katso yritykset: www.solwers.fi.

Polyplanilla suunnittelutehtävät ovat pääasiassa talonrakentamiseen liittyvää suunnittelua. Projektimme käsittävät laajasti korjaus- ja muutossuunnittelua sekä uudistuotantosuunnittelua julkiselta ja yksityiseltä sektorilta.

Arvostamme kokemusta ja huolellisuutta – edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, aloitteellisuutta, ennakointikykyä ja palveluhenkisyyttä. Jos tulemme hyvin toimeen osakkuus yrityksessä on mahdollinen.

Katso lisää meistä kotisivultamme polyplan.fi

Lisätietoja työtehtävästä antaa roland.bjorkqvist@polyplan.fi

www.polyplan.fi