Suunnitteluassistentti

Suunnitteluassistentti

Yritys: Pontek

Etsimme harjaantunutta, AutoCad-piirtämisen hallitsevaa, suunnitteluassistenttia työskentelemään silta- ja taitorakennehankkeissa.


Tehtävänäsi on osallistua siltojen ja muiden taitorakenteiden suunnitteluun laatimalla piirustuksia tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi siltojen yleis-, mitta- ja raudoituspiirustusten laatimista. Tehtäviisi kuuluu myös määrälaskenta sekä erilaisten luetteloiden teko.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa sekä kokemusta vaativien betonirakenteiden piirustusten laatimisesta. Myös kokemus tietomallipohjaisesti tuotettujen piirustusten editoimisesta katsotaan eduksi. Olet jo antanut näytöt osaamisestasi, mutta haluat edelleen oppia uutta. Henkilönä olet tehokas ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä vakaassa tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden kouluttautua tietomallipohjaiseen suunnitteluun. Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut. Kuulumme Solwers konserniin, jonka kautta pääset osaksi suurempaa asiantuntijaverkostoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan! Lähetäthän myös CV:si
Ilkka Ojala, 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi