Teknologiapäällikkö, tietomallinnus

Teknologiapäällikkö, tietomallinnus

Yritys: Pontek

Tervetuloa perinteikkään ja arvostetun insinööritoimiston TEKNOLOGIAPÄÄLLIKÖKSI kehittämään yrityksemme tietomallinnustyökaluja ja -prosesseja.

Vastaat itsenäisesti koko yrityksen tietomallinnuksen kehittämisestä, erityisesti geometrisesti haastavissa silta- ja taitorakenneprojekteissa. Roolisi on keskeinen myös talonrakennushankkeiden mallinnuskäytäntöjen kehittämisessä. Teknologiapäällikkönä vastuullasi ovat mallinnusprojekteissa käytettävät työkalut ja menetelmät, erityisesti parametrinen mallinnus. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden sekä mallintajien kanssa ja vastaat mallinnusprojektien sujuvuudesta.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja kokemusta geometrisesti haastavista mallinnusprojekteista. Myös kokemus rakenteiden suunnittelusta katsotaan eduksi. Olet jo antanut näytöt osaamisestasi, mutta sinulla on edelleen vahva halu kehittyä. Henkilönä olet tehokas, innovatiivinen sekä yhteistyökykyinen. Teknologiat, joista olemme kiinnostuneet ovat mm. Grasshopper, Python, Tekla Structures.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakaassa tulevaisuuteen panostavassa yrityksessä sekä etenemismahdollisuuksia Solwers-konsernin kasvaessa ja kehittyessä. Meillä on päätöksenteko lähellä, joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan! CV:tä emme välttämättä tarvitse tässä vaiheessa.
Ilkka Ojala, 040 845 5289, ilkka.ojala@pontek.fi