Liiketoiminta

Solwers suunnittelee yksilöllisiä ja kestäviä elinympäristöjä

Solwers on kasvuhakuinen asiantuntijayritysten muodostama konserni, joka suunnittelee yksilöllisiä ja kestäviä elinympäristöjä. Toimimme kasvualustana omistamillemme yhtiöille, tuemme niiden kasvua ja haastamme rakennetun ympäristön konsultointialan perinteisiä käytäntöjä. Yhdistämme yhtiöidemme tehokkuuden, yrittäjyyskulttuurin ja joustavuuden suuremman ryhmän resursseihin ja visioon.

Tarjoamme suunnittelu- ja projektinhallintapalveluita laajasti 19 yhtiömme kautta ja työllistämme yli 400 alansa arvostettua ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiömme ovat erikoistuneet arkkitehtuurin, teknisen konsultoinnin, ympäristövaikutusten valvonnan, projektinjohtamisen ja -valvonnan, kiertotalouden ja digitaalisten ratkaisujen tarjoamiseen ja ne ovat saavuttaneet vakiintuneen aseman asiakkaidemme keskuudessa. Yhtiöidemme toiminta rajoittuu ainoastaan konsultointiin, eivätkä ne osallistu urakointiin tai investoi rakennushankkeisiin.

Asiakaskuntamme on laaja ja koostuu sekä julkisista organisaatioista että yksityisistä yrityksistä tai toimijoista, kuten rakennus- ja kiinteistöyhtiöistä Suomessa ja Ruotsissa. Uudet yritysostot kasvattavat koko konsernimme asiakasrajapintaa.

Vuonna 2020 liikevaihdosta yli 50 prosenttia tuli julkiselta sektorilta, pääosin infrastruktuuriprojekteista.

 

 

Haluamme olla asiakkaillemme ensisijainen kumppani uusien elinympäristöjen luovassa ja kestävässä suunnittelussa. Monipuolinen konserniosaamisemme mahdollistaa innovatiiviset ja laaja-alaiset ratkaisut asiakkaillemme.