Engineering value

Solwers on voimakkaasti kasvava teknisen konsultoinnin konserni. Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän tunnetusti laadukasta rakennusalan konsultointiosaamista ja digitaalisia ratkaisuita.

Delivering change

Emme tahdo tyytyä tavanomaiseen, vaan etsimme jatkuvasti uusia keinoja tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset rakennetun ympäristön ratkaisut ja suunnittelun prosessit.
Tulevaisuuden visioomme kuuluu muun muassa digitaalinen ratkaisu, jonka uskomme muuttavan sen, miten rakennusalan konsultointia on totuttu tekemään. Digitaalisen tietomallin ympärille muokattu toimintapa tekee tiedonkulusta sujuvaa ja projekteista tehokkaampia.

Avainluvut

25M€

Muutamassa vuodessa olemme kasvaneet merkittäväksi teknisen konsultoinnin toimijaksi. Liikevaihtomme ylsi vuonna 2018 yli 25 miljoonan euroon. Palvelutarjontamme kattaa kaikki tärkeimmät suunnittelualat ja olemme mukana useissa huomattavissa hankkeissa.

Tavoitteenamme on jatkaa kannattavaa kasvua myös tulevaisuudessa. Tämä tavoite rakentuu  kannattavasti kasvaville konserniyhtiölle ja verkostomme kasvattamiseen uusin, tarkoin kohdennetuin yrityshankinnoin. Ennustamme liikevaihtomme olevan yli 60 miljoonaa euroa vuonna 2022.

60M€

7,9%

Emme rakenna kasvua kannattavuuden kustannuksella. Vuoden 2018 nettotuloksemme oli 7,9% liikevaihdostamme. Liiketoimintaamme hyötyy nyt ja tulevaisuudessa kaupungistumisen megatrendistä. Kaupunkien kasvaessa vaativien kohteiden suunnittelulle on tarvetta, talouden sykleistä huolimatta.

Minä uskon Solwersin tulevaisuuteen.

Nyt on sinullakin mahdollisuus hypätä mukaan kasvuumme ja olla mukana ainutlaatuisessa yhdistelmässä rakennusalan konsultoinitia ja digitaalisuutta.