Karriär hos oss

Vi erbjuder vår personal förutsättningar för kontinuerlig utveckling. Vi upprätthåller en företagskultur som attraherar olika talanger och motiverar och inspirerar. Vår slogan “Vi är Solwers” speglar både vår kultur av att arbeta tillsammans och vår förmåga att lösa kundernas problem genom att kombinera olika förmågor.

Kom och jobba med oss!

Vi är en ansvarsfull arbetsgivare och erbjuder en inspirerande arbetsmiljö för experter inom olika områden. Vi anställer kompetenta och passionerade experter som vill utveckla sin egen specialkompetens i arbetsgemenskaper av lämplig storlek med egen identitet och starka lokala traditioner. Den underliggande koncernstrukturen ger också en väg till karriärutveckling.

We are

Jobba hos oss

Solwers har redan över 400 anställda i Sverige och Finland och antalet medarbetare ökar hela tiden. Företagen verkar under eget namn och med egen identitet, och i nära samarbete inom expertteam och du lär dig i arbetet varje dag. 

Mer i livet än att arbeta

För oss på Solwers är personalens välbefinnande viktigt.
Vi vill att det skall finnas en balans mellan arbete och fritid och vi uppmuntrar vår personal att ta hand om sig själva. Gemensamma personalevents och temadagar, skapar god laganda. Om du redan är en erfaren yrkesverksam person eller strävar efter att utveckla dig professionellt, kontakta oss.

Jobba hos oss (enerwex.se)

Jobba på Licab – Licab (lic-ab.se)

Dreem Arkitekter

KAM Redovisning AB

Om oss

Vi sammankopplar företag med spetskompetens inom konsultbranschen, stödjer deras tillväxt och utmanar normerna gällande befintligt byggda strukturer.