Siltasuunnittelija/projektipäällikkö
Viimeinen hakupäivä:

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoja. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Pasilassa, Tampereella, Lahdessa, Kouvolassa ja Lohjalla.Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Tutustu meihin osoitteessa www.finnmap-infra.fi ja www.solwers.fi.

Haemme nyt Finnmap Infralle uuteen Tampereen huipputiimiin vakituiseen työsuhteeseen:

SILTASUUNNITTELIJAA/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme sekä kokeneita, että työuransa alussa olevia silta-asiantuntijoita haastaviin tie- ja rakennussuunnitteluhankkeisiimme. Kokemuksesi mukaan voit toimia myös siltahankkeiden pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja tehtävänkuvan mukaista kokemusta, mutta ennen kaikkea halua kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksemme toimintatapoja ja omaa kompetenssiasi muuttuvassa maailmassa. FISE-pätevyydet, FEM-laskenta- ja tietomallinnusosaaminen lasketaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviisi ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden toimipisteidemme asiantuntijoiden kanssa. Tampereen toimistolla pääset mukaan rakentamaan kokonaan uuden toimipisteen työskentely-ympäristöä ja toimintakulttuuria. Meillä on joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä Finnmap Infran menestystarinaa!

Odotamme jo kovalla innolla uutta jäsentä tiimiimme, joten täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.11.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Juha Jalonen, juha.jalonen@finnmap-infra.fi, puh. 050 341 5527.