• Helsingfors
  • Anywhere
  • Applications have closed

Haemme palvelukseemme nuorekkaaseen joukkoomme kokeneempaa LVI-suunnittelijaa, jolla myös ENE-pätevyydet, mielellään 10+ vuotta.

Insinööritoimisto W. Zenner Oy on vuonna 1972 perustettu akustiikan ja LVI-alan yritys. Vuoden 2019 alusta alkaen Zenner Oy on ollut osa Solwers Oyj -konsernia. Teemme asiakkaillemme kokonaisvaltaista LVIA- ja ENE-suunnittelua, akustiikkasuunnittelua sekä monipuolisia kenttä- ja laboratoriomittauksia. Akustiikan kenttä- ja laboratoriomittauksemme sekä LVI-tekniset laboratoriomittauksemme ovat akkreditoituja FINASin toimesta (akkreditointitunnus T276).

Tehtävä edellyttää hyvää kokemusta em. suunnittelutehtävistä, yhteistyökykyä, AutoCadin ja MagiCadin hallintaa sekä halua oppia ja opiskella uutta.

Emoyhtiömme Solwers on aloittamassa Itä-Pasilaan toteutettavaa kiertotaloushanketta, josta olisi tulossa Suomen ensimmäinen kiertotalouden periaatteiden mukainen asuin- ja toimitilakortteli.  Mm. tämän hankkeen LVIA-ENE -suunnittelutehtäviä pääsisit vetämään meillä. https://solwers.fi/solwersin-kiertotalouskorttelille-suunnitteluvaraus-ita-pasilasta/

Pääset monipuoliselle ja haasteelliselle tehtäväkentälle nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan pariin. Saat käyttöösi nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä.

Tarjoamme myös hyvän koulutuksen, työvälineet, osaamista vastaavan palkan. Modernit toimitilamme sijaitsevat Pitäjänmäellä hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Työntekijänämme sinun on myös mahdollista käyttää toimistorakennuksessamme sijaitsevaa juuri saneerattua kuntosalia ja uima-allasta. Tiimimme on nuorekas ja mukava, ja aina valmiina auttamaan.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.11.2020 mennessä osoitteeseen laila.zenner@zenner.fi.Tervetuloa mukaan iloiseen työyhteisöömme!

Lisätietoja: Laila Zenner, 09-477 8370

Insinööritoimisto W. Zenner Oy
Valimotie 17–19
00380 Helsinki
www.zenner.fi www.solwers.fi