• Missä tahansa
  • 30 syys 2021

Kotisivu Finnmap Infra Oy

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoja. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristön huomioonottavat väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme. Suunnittelupalveluiden lisäksi tarjoamme monipuolisia rakennuttamispalveluita ja työmaavalvontaa. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan tiukkoihinkin haasteisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Pasilassa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Turussa ja Lohjalla. Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin. Tutustu meihin osoitteissa www.finnmap-infra.fi ja www.solwers.fi.

Geo-osastomme kaipaa uusia työkavereita. Mielenkiintoiset ja haastavat hankkeet sekä tiiviisti yhdessä tekeminen ovat tunnusmerkkejämme. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokemusta jo kerryttänyttä GEOSUUNNITTELIJAA sekä uraansa aloittelevaa GEOSUUNNITTELIJAA.

Työtä voit tehdä jossain viidestä toimistostamme tai melkeinpä mistä vain nettiyhteyden päästä. Kiinnostuksesi mukaan voit toimia myös projektinjohto- ja kehitystehtävissä. Tehdään toimenkuvasta juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja rakennetaan mielekäs urapolku tulevaisuuteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviisi ja toimimme tiiviissä yhteistyössä kaikkien asiantuntijoidemme kanssa.

Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksen toimintatapoja sekä työntekijöiden osaamista. Tarjoamme joustavat työajat, hyvät etätyömahdollisuudet ja kilpailukykyiset edut.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä 30.9.2021 mennessä jyrki.pihlajamaki@finnmap-infra.fi tai soita Jyrki Pihlajamäki 045 670 3222.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen jyrki.pihlajamaki@finnmap-infra.fi