• Missä tahansa
  • Hakemus sulkeutunut

ule mukaan todella mielenkiintoisiin rakennesuunnittelutehtäviin, joita toteutat niin toimistolla kuin työmaalla, työn alla esimerkiksi kiertotalousperiaatteella toteutettava toimistohanke, 100-vuotiaan arvokiinteistön muuttaminen hotellikäyttöön ja 200 -vuotiaiden kiinteistöjen perusparannukset.

Kaikissa tehtävissä olet tärkeässä roolissa projektin asiantuntijana, vastuullisena suunnittelijana tai projektipäällikkönä oman osaamisesi mukaisesti. Tehtävän sisältöalue, painopiste ja tehtävänimike muokataan kokemuksesi perusteella.

Toivomme sinulta

Arvostamme hyvää suunnitteluosaamista ja asiakaslähtöisyyttä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva rakennetekninen koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön sekä ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi säännöllisillä koulutuksilla. Suunnittelussa käytämme Tekla Structures ohjelmistoa sekä parametristä suunnittelua ja mitoituksessa Sofistik- sekä Robot-ohjelmistoja.

Meillä on myös kattavat työsuhde-edut, joita kehitämme joustavasti.

Odotamme innolla uusia jäseniä hyvähenkiseen tiimiimme, joten täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 30.4.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen johan.rosqvist@pontek.fi (kirjoita viestikenttään: Pontek, rakennesuunnittelu). Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Johan Rosqvist, p. 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi.

Solwers on rakennetun ympäristön konsultointia tekevä konserni, johon kuuluu 18 yritystä, joiden palveluksessa on lähes 400 ammattilaista. Solwers-yhtiöt toimivat itsenäisinä yrityksinä vaalien maan parasta erikoisosaamista ja sitä kulttuuria, joka on tehnyt niistä oman alansa huippuja. Vannomme pienten työyhteisöjen nimeen, joissa asiantuntijat pääsevät kehittämään omaa osaamistaan ja keskittymään siihen, mistä nauttivat.

Insinööritoimisto Pontek Oy on vuonna 1966 toimintansa aloittanut rakennesuunnittelutoimisto ja osa Solwers-konsernia vuodesta 2018. Tarjoamme asiakaslähtöistä ja monipuolista suunnittelupalvelua yksityisille ja julkisille rakentajille.

Tutustu meihin osoitteessa www.solwers.fi ja www.pontek.fi.