• Missä tahansa
  • 30 syys 2021

Kotisivu Finnmap Infra Oy

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoja. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristön huomioonottavat väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme. Suunnittelupalveluiden lisäksi tarjoamme monipuolisia rakennuttamispalveluita ja työmaavalvontaa. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan tiukkoihinkin haasteisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Pasilassa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Turussa ja Lohjalla. Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin. Tutustu meihin osoitteissa www.finnmap-infra.fi ja www.solwers.fi.

Nykyiset sekä tulevaisuuden raidehankkeet pitävät meidät entistäkin kiireisempinä ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

RATASUUNNITTELUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ JA RATASUUNNITTELIJAA

suunnittelemaan kanssamme rautatie-, raitiotie-, ja metrohankkeita.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä sekä kokemusta rata-, metro- tai raitiotieprojekteista. Arvostamme halua kehittää sekä yrityksemme toimintaa että omaa kompetenssiasi muuttuvassa maailmassa. Bentley -ohjelmistoperheen tuntemus sekä tietomallinnusosaaminen yleisesti lasketaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Teemme hankkeissa tiivistä yhteistyötä myös muiden tekniikkalajiemme asiantuntijoiden kanssa.

Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksen toimintatapoja ja työntekijöiden osaamista. Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä menestystarinaamme!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.9.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen petri.niemi@finnmap-infra.fi tai soittele lisätietojen osalta, Petri Niemi puh. 046 8565 814.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen petri.niemi@finnmap-infra.fi