• Pääkaupunkiseutu
  • Espoo
  • Hakemus sulkeutunut

Kiinnostaako sinua kehittyä teräsrakenteiden huippuosaajaksi asiantuntijoidemme sparraamana monipuolisten projektien parissa?

Haemme nyt Insinööritoimisto Pontek Oy:lle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

 TERÄSRAKENTEIDEN ASIANTUNTIJAA

Pääset mukaan haastaviin rakennesuunnittelutehtäviin, joita tehdään meillä Pontekissa taloudellisesti ja ketterästi. Tarjoamme mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä sekä toimistolla että työmaalla, esimerkiksi:

  • rakennuksien teräsrakenteiden korjaussuunnittelun,
  • avattavien siltojen,
  • vesistökanavien sulkurakenteiden ja
  • peruskorjauksien vahvistusrakenteiden parissa.

Voit toimia osana projektitiimiä; vastuullisena suunnittelijana tai asiantuntijana sekä projektipäällikkönä oman osaamisesi mukaisesti. Tehtävän sisältöalue, painopiste ja tehtävänimike muokataan kokemuksesi perusteella.

Toivomme sinulta

Arvostamme korkeatasoista suunnittelua ja asiakaslähtöisyyttä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva rakennetekninen koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön sekä ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme sinulle

Tule mukaan suunnittelemaan haastavia ja monipuolisia kohteita! Meillä tekemisesi näkyy konkreettisesti ja pääset kokemaan miltä tuntuu olla mukana suunnittelemassa Suomen merkittävimpiä kohteita. Suunnittelussa käytämme Tekla Structures ohjelmistoa sekä parametristä suunnittelua ja mitoituksessa Sofistik sekä Robot ohjelmistoja. Tarjoamme monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi säännöllisillä koulutuksilla.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavia työsuhde-etuja, jotka ovat vertaa vailla, ja pienenä yrityksenä kehitämme niitä joustavasti.

Odotamme innolla uutta jäsentä tiimiimme, joten täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 11.9.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi (kirjoita viestikenttään: Pontek, Teräsrakenteiden asiantuntija). Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Johan Rosqvist, p. 041 545 6574, johan.rosqvist@pontek.fi.

Solwers on rakennetun ympäristön konsultointia tekevä konserni, johon kuuluu 19 yritystä, joiden palveluksessa on yli 250 ammattilaista. Solwers-yhtiöt toimivat itsenäisinä yrityksinä vaalien maan parasta erikoisosaamista ja sitä kulttuuria, joka on tehnyt niistä oman alansa huippuja. Vannomme pienten työyhteisöjen nimeen, joissa asiantuntijat pääsevät kehittämään omaa osaamistaan ja keskittymään siihen, mistä nauttivat.

Insinööritoimisto Pontek Oy on vuonna 1966 toimintansa aloittanut rakennesuunnittelutoimisto ja osa Solwers-konsernia vuodesta 2018. Tarjoamme asiakaslähtöistä ja monipuolista suunnittelupalvelua yksityisille ja julkisille rakentajille.

Tutustu meihin osoitteessa www.solwers.fi ja www.pontek.fi.