• Missä tahansa
  • 24 syys 2021

Kotisivu Finnmap Infra Oy

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoja. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristön huomioonottavat väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme. Suunnittelupalveluiden lisäksi tarjoamme monipuolisia rakennuttamispalveluita ja työmaavalvontaa. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan tiukkoihinkin haasteisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Pasilassa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Turussa ja Lohjalla. Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin. Tutustu meihin osoitteissa www.finnmap-infra.fi ja www.solwers.fi.

Nykyiset sekä tulevaisuuden tiehankkeet pitävät meidät entistäkin kiireisempinä ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

TIESUUNNITTELIJAA

suunnittelemaan kanssamme tie- ja katuhankkeita.

Tehtävääsi kuuluu:

  • Työskentely erikokoisissa ja -luonteisissa infrasuunnitteluhankkeissa
  • Tiesuunnittelun moninaiset tehtävät mm. geometrinen suunnittelu, rakenteiden suunnittelu, kuivatussuunnittelu
  • Tietomallinnukseen liittyvät tehtävät (kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan)
  • Kiinnostuksesi mukaan mahdollisuus osallistua myös raidehankkeisiin.

Odotamme sinulta:

  • Diplomi-insinöörin tai Insinöörin (AMK) tutkintoa liittyen yhdyskuntasuunnitteluun tai maanmittaukseen tai muu soveltuva tutkinto
  • Työkokemusta 1-5 vuotta joko väylähankkeiden suunnittelutehtävistä tai infrarakentamisen parista (esim. työnjohtoon tai mittauksiin liittyvät tehtävät). Myös vastavalmistuneiden/valmistumisvaiheessa olevien hakemukset huomioidaan.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja. Hyvä suomen kielen osaaminen katsotaan eduksi.
  • Reipasta otetta ja halua oppia uutta tiesuunnittelun moninaisesta tehtäväkentästä.
  • Hyvät tietotekniset taidot ja perusohjelmien (mm. office-tuotteet) sujuva käyttö. Suunnitteluohjelmisto-osaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme halua kehittää sekä yrityksemme toimintaa että omaa osaamistasi muuttuvassa maailmassa. Bentley -ohjelmistoperheen tuntemus sekä tietomallinnusosaaminen yleisesti lasketaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Teemme hankkeissa tiivistä yhteistyötä myös muiden tekniikkalajiemme asiantuntijoiden kanssa.

Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksen toimintatapoja ja työntekijöiden osaamista. Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä menestystarinaamme!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.9.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niko.janhunen@finnmap-infra.fi tai soittele lisätietojen osalta, Niko Janhunen puh. 040 763 8134.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen niko.janhunen@finnmap-infra.fi