Ura meillä

Tarjoamme henkilöstöllemme puitteet kasvulle ja jatkuvalle kehittymiselle. Ylläpidämme yrityskulttuuria, joka houkuttelee erilaisia osaajia sekä motivoi ja innostaa. Sloganimme ”We are Solwers” heijastaa sekä yhdessä tekemisen kulttuuriamme että kykyämme ratkaista asiakkaiden ongelmat eri kyvykkyyksiä yhdistämällä.

Tule meille töihin!

Haluamme olla vastuullinen työnantaja ja tarjota innostavan työympäristön oman alansa huippuosaajille. Palkkaamme joukkoomme ammattitaitoisia ja intohimoisia asiantuntijoita, jotka haluavat kehittää omaa erikoisosaamistaan sopivan kokoisissa työyhteisöissä, joilla on oma identiteettinsä ja vahvat paikalliset perinteet. Taustalla oleva konsernirakenne tarjoaa myös polun urakehitykselle.

Työtämme ohjaavat yhteiset arvot:


Intohimo
: Jatkuva kehittäminen vaatii intohimoa ja vahvaa sitoutumista. Tekemisen palo vie meitä eteenpäin.
Monimuotoisuus: Vahvuutenamme on olla moniääninen. Yhdessä olemme enemmän.
Avoimuus: Toimintamme on avointa ja läpinäkyvää. Olemme aina uteliaita ja avoimia uusille ideoille.

We are

Meillä töissä

Solwers-yhtiöissä on jo yli 400 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa ja määrä kasvaa koko ajan. Yhtiöt toimivat omalla nimellään ja identiteetillään. Tiiviissä asiantuntijatiimeissä osaamista jaetaan ja työssä oppii joka päivä.

Elämässä on muutakin kun työ.

Meille Solwers-yhtiöissä henkilöstön hyvinvointi on tärkeää. Haluamme, että työn ja vapaa-ajan suhde on tasapainossa, ja kannustamme henkilöstöämme huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan.Yhteiset henkilöstötapahtumat ja
tiimipäivät pönkittävät yhteishenkeä. Mikäli olet oman alasi tunnustettu tekijä tai palat halusta kehittää itseäsi asiantuntijana, katso alta Solwers-yhtiöiden avoimet työpaikat.
Tässä alla työpaikat.

Tutustu meihin

Solwersin liiketoimintastrategia keskittyy digitalisaatioon ja kiertotalouteen tarkoituksena edistää hiilineutraalin yhteiskunnan tavoitteita.
Solwers osallistuu YK: n maailmanlaajuiseen sopimukseen ja on sitoutunut toimintaansa vastaavasti.

Avoimet toimet